Ötletek boltja, Magyar kézművesek boltja

JKáldy

JKáldy

Elérhetőségek

E-mail:
jkaldy.ekszerek@gmail.com

Bemutatkozás

"Az élet olyan, mint egy tekercs drót. Azzá formálod, amivé szeretnéd, csak a fantáziád szabhat határt. . . De vigyázz, ha nem figyelsz oda, összegubancolódik, és elég nehéz visszatekercselni, úgy, hogy közben ne törjön meg. . . "Mint a legtöbbünk, én is sokféle alkotói műfajt kipróbáltam, a gyöngyfűzéstől a batikoláson át. . . amíg végül az ékszerkészítésnél "ragadtam le".
Mostanában a drót az, ami igazán foglalkoztat. Miután a teljes ismerősi kört elláttam már különféle medálokkal és gyűrűkkel, gondoltam megmutatom másoknak is, miket készítek.
Az ékszerek legtöbbje ezüstözött, illetve ezüst színű (különböző alumínium ötvözetek) drótból készül, de gyakran használok sárga- illetve vörösrezet is. Az egyéb alkatrészek nikkelmentesek, így nem allergizálnak. Rendelésre természetesen szívesen dolgozom valódi ezüst alkatrészekkel, ám ezek -értelemszerűen- valamivel drágábbak.
Ha valami megtetszik, de más színben/méretben stb. , akkor keress meg, megbeszéljük és elkészítem az elképzelésed szerint.

Jó nézelődést!

jKáldy- Káldy Julcsi
 

ReferenciákOtletekboltja.hu

© 2018 otletekboltja.hu

Jogi nyilatkozat
Általános Felhasználási Feltételek Rólunk
Kapcsolat

 

Webfejlesztés: Sub Stúdió

Kézműves termékek

Értesülj időben újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!