Ötletek boltja, Magyar kézművesek boltja

Manogyöngy

Manogyöngy

Elérhetőségek

Személyes átvétel:
Szigetszentmiklós
E-mail:
krisztagyongy@gmail.com

Bemutatkozás

Kereki Kriszta vagyok, óvodás korom óta vonz minden, ami alkotás; ezt bizonyára nagymamámtól örököltem, aki varrónő volt; sőt, horgolt, kötött és hímzett is -valamelyiket mindig : ) Számára egy nap kezdődhetett úgy, hogy megtervezett egy kosztümöt magának, majd nekiállt és megkötötte. És közben semmi mással nem foglalkozott: se ebéd, se háztartás. . . csak az alkotás. Én is ilyen lennék, ha nem venne körül a családom: férjem és 3 gyermekem, akik segítenek keretek közé szorítani szűnni nem akaró alkotási kényszeremet : )

Sok műfajt kipróbáltam már, azonban a gyöngyök világa jelent egy folyamatos, mindig megújuló inspirációt számomra, épp ezért egyszerűen nem tudom megunni! A gyöngyök színeiben, formáiban rejlő végtelen lehetőség lenyűgöz, minden egyes munkám újabb és újabb ötleteket szül.

Legtöbbször a természet ihlet meg a maga színeivel, formáival, vagy maga az anyag: az ásványok! További kedvelt tevékenységem a horgolás, így próbálkozom a két technika ötvözésével is, egészen különleges hangulatú holmik születnek ezáltal!
Izgalmas kihívás, ha valakinek az egyedi ötletét sikerül megvalósítani, akár esküvőre is.
 

ReferenciákOtletekboltja.hu

© 2017 otletekboltja.hu

Jogi nyilatkozat
Általános Felhasználási Feltételek Rólunk
Kapcsolat

 

Webfejlesztés: Sub Stúdió

Kézműves termékek

Értesülj időben újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!