Ötletek boltja, Magyar kézművesek boltja

szilvafa

szilvafa

Elérhetőségek

Személyes átvétel:
Budapest 16. kerület, Budapest 14. kerület

Bemutatkozás

Sziasztok, Szilvia vagyok . Szeretek ékszereket készíteni , csomózott vagy peyote , kapszula remélem elnyeri a tetszésetek. Ha egyedi elképzelésed van írj bátran te megàlmodod ès én elkészítem , illetve facebook oldalamon is elérsz.

makrancos makramék

Recept rosszkedv , harag , depresszió ellen

lásd egy kis totyogó gyermek szemével a világot, bizonytalan kis lépteivel felfedez , rácsodálkozik mindenre és boldog. Örül a napfénynek ami a fák ágain szűrődik át, boldogan gyűjti a leveleket kavicsokat, szépnek látja , apró kis kezeivel gondosan rakosgatja , majd megmutatja a kincseit . boldogan kukucskál ki a bokor mögül vagy a csúszda alól. ha lát bármilyen kisállatot szaladna hogy megfogja : D Mindenben a szépet keresi, mindenkiben a jót látja, nem a ruhát nézni. Nem érdekli milyen telefonod van, csak egy nagy kincsnek gondolja amit jól meg lehet nyomogatni, és tökéletesen boldog ha szeretik. Felnőttként ezeket a dolgokat kell újra megtanulnunk, hogy tudunk szaladni, halljuk a madarakat esetleg zajokat is, látjuk a napfényt és azt értékelni amink van, nem pedig azon keseregni ami nincs, újra gyermekké kell válni egy picit , hogy boldog felnőttek legyünk.

magamnak is felírtam : P
 

ReferenciákOtletekboltja.hu

© 2019 otletekboltja.hu

Jogi nyilatkozat
Általános Felhasználási Feltételek
Adatkezelési nyilatkozat
Rólunk
Kapcsolat

 

Webfejlesztés: Sub Stúdió

Kézműves termékek

Értesülj időben újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és hozzájárulok az adataim kezeléséhez. A hírelvélben elhelyezett cégnév vagy weboldal hivatkozás reklámnak minősül, ezért a hírelvél feliratkozás egyben eDM levél feliraktozás is.

Kövess minket Facebookon